HomeHistorie Foto's Links Nieuws Contact To do
Bulli Bus

 

Terug naar Opleuken

 

8 januari 2006

Dit weekend wordt in Rosmalen het Keverwinterfestijn gehouden. Omdat wij nu ook besmet zijn, stappen we in Bulli en gaan op weg naar Rosmalen. Onderweg komen we eigenlijk geen andere luchtgekoelde volkswagens tegen... Zou dat komen omdat we zelf pas redelijk laat zijn vertrokken?

Bij het Autotron aangekomen mogen we met Bulli op een speciale parkeerplaats staan. Alle luchtgekoelde volkswagens mogen gratis bij elkaar staan. Een fantastisch gezicht!

Busjes van achteren

Eenmaal binnen, lopen we de rest van de middag langs de diverse onderdelenhandelaren, VW clubs, liefhebbers die met hun eigen auto willen pronken en vooral ook veel andere bezoekers.

Om 16.00 uur is de prijsuitreiking. Er worden prijzen uitgereikt voor auto's die hebben meegedaan aan de autoshow. De deelnemers met de mooiste presentatie krijgen een prijs. En dan tot slot het onderdeel waar vele bezoekers op hebben gewacht: het verloten van de Kever:

De prijskever

Wanneer ook deze verloting weer een hoop teleurstelling heeft opgeleverd (er wordt per slot van rekening slechts één kever verloot...) begint de uittocht. Met z'n allen op weg naar huis, waarbij door sommigen moedig de kou wordt getrotseerd.

Koud he

Na zelf nog een aantal foto's te maken op de parkeerplaats, gaan wij ook weer op pad naar huis. Waar we op de heenweg echter geen andere luchtgekoelde VW's hebben ontdekt, reden we nu met grotere hoeveelheden over de snelweg. Een heel leuke ervaring!

 

-> Klik hier voor het sjouwen