HomeHistorie Foto's Links Nieuws Contact To do
Bulli Bus

 

Terug naar Keverwinterfestijn

 

11 januari 2006

Vandaag is Bulli voor wat zakelijk sjouwwerk ingezet. Hij is per slot van rekening gekocht om te ondersteunen bij het transporteren van computerapparatuur. Na het afronden van een cursustraject kunnen vandaag de gebruikte computersystemen weer mee terug naar huis (uhh... kantoor natuurlijk!). Toch een stuk makkelijker dan alles achter in de Skoda!

21 januari 2006

Zaterdagochtend, geen tijd om uit te slapen... We hebben met Harry en Ursela afgesproken dat we gaan helpen bij de verhuizing. En tja, wanneer je dan zo'n bus voor de deur hebt staan, dan wordt het ook gewaardeerd wanneer deze mee kan helpen bij de verhuizing.

Het 'oude' huis is gevuld met mensen die Bulli nog niet gezien hebben. Dat betekent natuurlijk weer de nodige leuke opmerkingen. En van de meer technische personen ook direct een mini-inspectie. Zo komt Ben erachter dat de V-snaar niet helemaal jofel meer is. Hij verwacht niet dat we er nog mee in Apeldoorn terug zullen komen. En aangezien de V-snaar niet alleen de dynamo aandrijft, maar ook verantwoordelijk is voor de luchtkoeling, is het zeker verstandig om hier snel iets aan te doen.

Eerst maar even zorgen dat het merendeel van de spullen naar de opslag gebracht kan worden. Hierbij wordt Bulli ingezet voor de meer kwestbare artikelen. In de tussentijd heeft Harry bij een van zijn kennissen geïnformeerd naar de beschikbaarheid van een andere V-snaar. Die kunnen we later ophalen bij Jeroen in Dronten.

Terwijl de laatste spullen uit het huis naar Lelystad worden gebracht, zorgt Ben ervoor dat de nieuwe V-snaar wordt gemonteerd. Wanneer je de moer van de pulli eenmaal los hebt, is het een fluitje van een cent (zei de stuurman die aan wal bleef staan...)

Zo konden wij uiteindelijk ook naar Lelystad, waar ik als afsluiting van de dag de computerconfiguratie weer opgebouwd heb (daar heb ik meer verstand van). Daarna heeft Bulli ons weer zonder problemen naar Apeldoorn gebracht.

-> Klik hier voor de VCT2 sleuteldag